Botte pech: theater over ongeneselijk ziek zijn

Het is een moeilijk onderwerp om bij stil te staan en mee om te gaan: het ongeneselijk ziek zijn. Het bespreekbaar maken daarvan gebeurt op uiteenlopende manieren. Zoals de theatervoorstelling die het Palliatieve Netwerk organiseert met de theatervoorstelling 'Botte pech'.

Het Palliatieve Netwerk is met deze theatervoorstelling on tour. Deze voorstelling is voor iedereen toegankelijk: van patiënten tot zorgprofessionals tot uitvaartbegeleiders. Het stuk gaat over de zoektocht van alle betrokkenen bij iemand die ongeneeslijk ziek is: de directe omgeving, de zorgprofessionals en uiteraard de patiënt. Die wil gewoon meedoen, mens zijn en vraagt zich af hoe hij de toekomst moet vormgeven. Na de voorstelling is er ruimte om de dialoog aan te gaan over de thema's die de voorstelling heeft aangeraakt.

Aanmelden
De theatervoorstelling is op 6 juni in de Loft in Tilburg. Er zijn nog een paar plaatsen. Aanmelden kan via deze link >
In september leest u een impressie van de voorstelling op deze site.

Andere nieuwsberichten

Brabantse proeftuin dementie op ESIW

De Brabantse proeftuin dementie maakt deel uit van het programma op 25 september tijdens de European Social Innovation Week in Tilburg.

Botte Pech: over en weer geïnspireerd

In 1 woord 'indrukwekkend': zo kijkt het publiek van het theaterstuk Botte Pech terug op de voorstelling afgelopen 6 juni in de Loft in Til

De stem van ervaringsdeskundigen levert een waardevolle bijdrage

Samen, met anderen, de zorg voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) verbeteren.

Gebruikers: 'Een applicatie met potentie'

Het Zorgnetwerk Midden-Brabant heeft samen met Philips een platform ontwikkeld waarmee diabetes 2 patiënten gegevens over hun dagelijkse me

Brabantse proeftuin dementie genoemd in Brussel als goed voorbeeld

De Tilburgse wethouder Marcelle Hendrickx bezocht Brussel op 11 en 12 mei om te praten over social innovation.