Het IZA Regioplan Midden-Brabant – een dynamisch document

In 2023 leverden we de eerste versie van ons Regioplan op; het resultaat van een intensieve en domein overstijgende samenwerking tussen de IZA-partners in onze regio. En het startpunt van een bredere regionale samenwerking.

Samen werken we toe naar het behalen van onze IZA- doelstellingen: goede, toegankelijke en betaalbare zorg. Gekoppeld aan onze gezamenlijke ambitie, die verder reikt dan het IZA-perspectief: permanente goede en inhoudelijke samenwerking in de regio, waarbij de gewenste beweging van zorg en ziekte naar welzijn, gezondheid en preventie voorop staat.

De lijn van hard werken heeft zich de afgelopen periode voortgezet. De regiogemeenten, de zorgorganisaties in Midden-Brabant, zorgverzekeraars VGZ en CZ, GGD Hart voor Brabant, ContourdeTwern en Zorgbelang Brabant hebben flinke stappen gezet in het concretiseren en uitvoeren van het Regioplan.  

Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Bekijk dan hier de geüpdatete versie van ons Regioplan. Met aanpassingen en verdere uitwerkingen rondom o.a. onze kernwaarden, monitoring, governance, inwonerparticipatie, opgave-specifieke en integrale oplossingsrichtingen.