Marlon Smeitink: even voorstellen

Per 1 september is Marlon Smeitink de nieuwe programmamanager van het Hersenletselnetwerk. Zij neemt deze rol over van Ivon Groot.

Vanaf vandaag start Marlon haar inwerkperiode en hieronder stelt zij zich vast aan jullie voor. De komende periode gaan jullie meer van haar horen!

Even voorstellen

Hi! Mijn naam is Marlon Smeitink. Na wat jaren buiten Tilburg kijk ik er ontzettend naar uit om me in te zetten voor de regio waar ik geboren en getogen ben. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het subsidielandschap binnen de langdurige zorg en heb ik onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van een toolkit met betekenisvolle activiteiten voor verpleeghuisbewoners met dementie. Ik heb bij verschillende VVT-organisaties gewerkt als vrijwilliger en heb samen met mijn moeder een podcast gemaakt over het hebben van dementie op jonge leeftijd (Vergeten te Vragen). Ik zet me bij al mijn werkzaamheden bewust in voor participatie, omdat ik geloof dat het belangrijk is om mét mensen te praten om wie het gaat in plaats van alleen óver hen. Ik kijk er naar uit ook binnen mijn nieuwe functie en het netwerk contact te maken met de verschillende organisaties en betrokken zorgprofessionals, naasten en mensen met hersenletsel. De komende periode neem ik een duik in het hersenletselnetwerk en hoop ik met veel van jullie kennis te maken. Aarzel dus ook niet om contact met me op te nemen als je meer van me wilt weten!