Online Informatiebijeenkomst IZA woensdag 20 november

Op woensdag 20 november verzorgt ZMBR een digitale informatiebijeenkomst over het Integraal Zorgakkoord. Directeur Tonny de Groot praat geïnteresseerde netwerkpartners bij over de stand van zaken IZA in Midden-Brabant. 
 
In 2023 leverden we de eerste versie van ons Regioplan op; het resultaat van een intensieve en domein overstijgende samenwerking tussen de IZA-partners in onze regio. En het startpunt van een bredere regionale samenwerking.  
Onze regio ziet het IZA Regioplan Midden-Brabant als een dynamisch document. Daarom hebben we onlangs de geüpdatete versie gepubliceerd. In het Regioplan lichten we o.a. onze gezamenlijke prioritaire én integrale opgaven en werkagenda toe. Nieuwsgierig? Bekijk hem hier online! 
 
Samen werken we toe naar het behalen van onze IZA- doelstellingen: goede, toegankelijke en betaalbare zorg. Gekoppeld aan onze gezamenlijke ambitie, die verder reikt dan het IZA-perspectief: permanente goede en inhoudelijke samenwerking in de regio, waarbij de gewenste beweging van zorg en ziekte naar welzijn, gezondheid en preventie voorop staat. 
Wil je bijgepraat worden? Meld je dan snel aan via de link!